Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over NOYY

NOYY is dé specialist  in het vervaardigen van de mooiste kussens op maat, of het nu maatkussens zijn voor uw loungeset, terras,caravan, boot of gewoon sierkussens, wij weten als geen ander deze kussens op de beste manier te produceren.
Wij leveren aan  de zakelijke markt en particulier. Maatkussens voor uw huis, horecazaak of ander bedrijf? Wij zorgen ervoor dat u bij ons altijd de beste kwaliteitskussens krijgt.
Met meer dan 25 jaar aan ervaring in het ontwerpen en stikken van textiel kunt u bij ons rekenen op de meest kwalitatieve kussens die er te vinden zijn, en dat voor de laagste prijzen.Dit kunnen we doordat we in tegenstelling tot veel andere leveranciers alles in ons eigen atelier in Almelo produceren,wij besteden niet uit aan derden. Hierdoor hebben we door het hele proces heen de volledige controle over uw bestelling.
Laat u verassen door de vele keuzes in kleur en stofsoorten, zo kunt u altijd uw droomkussen ontwerpen.Want u ontwerpt het, wij maken het op maat en bezorgen het bij u thuis.
Onze Werkwijze
U hoeft bij ons niet zelf op te meten. Voor uw loungekussens, terraskussens en caravankussens op maat komen wij vrijblijvend langs om deze op te meten, zo weet je zeker dat de kussens die je besteld ook perfect passen. Voordeel hiervan is dat je ook op deze dag verschillende stofstaaltjes en kleuren kunt bekijken.Dit is belangrijk omdat de kleuren die u op een scherm ziet altijd afwijken van de daadwerkelijke kleur van een stof. Tevens nemen we een aantal schuimsoorten mee die je kunt uitproberen.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail kenbaar te maken aan ons. Zet in de mail de afmeting van de kussens ( lengte, breedte en dikte ) en de stof/kleur die u hebt uitgekozen. Na ontvangst van uw mail krijgt u binnen 2 uur een terugkoppeling  van ons met de offerte.

Maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend naar je toe om je meubels op te meten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren