Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zitzakken

Wij hebben al voor talloze detaillisten en webshops hun zitzakken mogen produceren, nu doen we dat ook persoonlijk voor u.
Je krijgt bij ons een zitzak van de hoogste kwaliteit, gemaakt van de fijnste stoffen die zacht aanvoelen, kleurecht, waterafstotend is en geschikt voor buitengebruik.
Al onze zitzakken worden uitgevoerd met een binnenzak, zodat u de hoes makkelijk eraf kunt halen om het schoon te maken, daarnaast locken we alle randen af om rafelvorming tegen te gaan. We besparen ook niet op de vulling, je krijgt een ruim gevulde zitzak waar je jarenlang plezier van hebt.
Tevens zijn al onze zitzakken geschikt voor binnen en buitengebruik.
U krijgt bij ons een zitzak die perfect is afgewerkt, helemaal naar uw eigen uitgekozen kleur en stofkeuze.

Wij kunnen de zitzak in elke afmeting die u wenst produceren

Meest gangbare maten zijn
Maat S 140 x 110
Maat M 150 x 130
Maat L 160 x 140

U kunt uw bestelling per mail of telefonisch aan ons doorgeven.
Mocht je toch een andere kleur willen hebben of de zitzak terug willen doen, dan doen we daar niet moeilijk over. Je kunt deze binnen 14 dagen ruilen of je aankoopbedrag terug krijgen.

Afspraak maken?

Zitzakken van Noyy

✔ Waterafstotend
✔  Met binnenzak
✔ Geschikt voor binnen en buiten
✔  Korte levertijd

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren