Horeca kussens

NOYY | Outdoor Horeca Kussens

Café–Restaurant–Strandtent–Hotel

Wil je als horecaondernemer je terras inrichten of ben je  toe aan een nieuwe, frisse uitstraling van je terras, ook dan ben je bij NOYY aan het juiste adres.

Mooie en comfortabele terraskussens maken het terras af en zorgen ervoor dat gasten sneller geneigd zijn om plaats te nemen. Met de horeca kussens van NOYY weet je zeker dat je terras de aandacht trekt en hierdoor uitnodigt om te gaan zitten, dit betekent voor u meer omzet.
Onze horeca terraskussens zijn comfortabel, weerbestendig, kleurecht, makkelijk te onderhouden en perfect afgewerkt. Alle kussens worden in ons eigen atelier speciaal voor onze klanten op maat gemaakt uit de beste materialen, waardoor ze jarenlang meegaan zonder verlies van kwaliteit. Dit bevestigen we nog eens door op al onze kussens levenslange garantie te geven op de afwerking. Om het helemaal af te maken kunnen wij voor u de terraskussens personaliseren met uw logo, dat we erop kunnen borduren of bedrukken.
Met de terraskussens van NOYY kunt u rekenen op de beste kwaliteitskussens die in ons eigen atelier stuk voor stuk door vakmensen in elkaar worden gestikt. U krijgt een oerdegelijk Nederlands product.

Onze Werkwijze

Voor terraskussens op maat komen wij vrijblijvend bij je langs om de meubels op te meten, zo weet je zeker dat de kussens die je besteld ook perfect passen. Ook kunnen we je helpen bij de bepaling van de juiste stof, kleur, afwerking en vulling. Tijdens deze afspraak kunt je verschillende stofstaaltjes en kleuren bekijken. Dit is belangrijk omdat je dan een juist beeld krijgt van de echte stofsoort en kleur, omdat de kleuren die je online bekijkt altijd afwijken van de echte kleur. Tevens nemen we een aantal schuimsoorten mee die je kunt uitproberen.
Maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend naar je toe om je meubels op te meten.
Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling via de mail kenbaar te maken aan ons. Zet in de mail de afmeting van de kussens ( lengte, breedte en dikte ) en de stof/kleur die u hebt uitgekozen. Na ontvangst van uw mail krijg je binnen 2 uur een terugkoppeling  van ons met de offerte.
Maak afspraak
Nog vragen? Mail of bel ons gerust.

NOYY | Terraskussens

Waterafstotend
Weerbestendig
Levenslange Garantie op afwerking
Hoge kleurechtheid ( verkleuren niet )
Persoonlijk advies
Korte levertijd
Oerdegelijk Nederlands product
NOYY Outdoor
NOYY Outdoor
NOYY Outdoor
NOYY Horecakussens
NOYY Outdoor
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY Outdoor