Over NOYY

NOYY | Kussens op Maat

NOYY is dé specialist  in het vervaardigen van de mooiste kussens op maat, of het nu maatkussens zijn voor je café, restaurant, strandtent, hotel of gewoon voor de loungeset thuis, wij weten als geen ander deze kussens op de meest kwalitatieve manier te produceren.
Met meer dan 25 jaar aan ervaring in het ontwerpen en stikken van textiel kun je bij ons rekenen op de meest kwalitatieve kussens die er te vinden zijn. In tegenstelling tot veel andere leveranciers worden alle kussens in ons eigen atelier geproduceerd en gecontroleerd. Wij besteden niet uit aan derden. Hierdoor hebben we door het hele proces heen de volledige controle over je bestelling en krijg je een oerdegelijk Nederlands product.
Wij leveren aan  de zakelijke markt en particulier. Je krijgt bij NOYY alleen het allerbeste, zowel qua zitcomfort als afwerking.
Laat u verassen door de vele keuzes in kleur en stofsoorten, zo kun je altijd je droomkussen ontwerpen.Want u ontwerpt het, wij maken het op maat en bezorgen het bij u thuis.

Onze Werkwijze

U hoeft bij ons niet zelf op te meten. Voor uw loungekussens en terraskussens op maat komen wij vrijblijvend langs om deze op te meten, zo weet je zeker dat de kussens die je besteld ook perfect passen. Voordeel hiervan is dat je ook op deze dag verschillende stofstaaltjes en kleuren kunt bekijken.Dit is belangrijk omdat de kleuren die u online ziet altijd afwijken van de daadwerkelijke kleur van een stof. Tevens nemen we een aantal schuimsoorten mee die je kunt uitproberen.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail kenbaar te maken aan ons. Zet in de mail de afmeting van de kussens ( lengte, breedte en dikte ) en de stof/kleur die u hebt uitgekozen. Na ontvangst van uw mail krijgt u binnen 2 uur een terugkoppeling  van ons met de offerte.
Maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend naar je toe om je meubels op te meten.
Nog vragen? Mail of bel ons gerust.
Maak afspraak
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY | Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY | Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY | Maatkussens
NOYY Maatkussens