Loungekussens

NOYY | Loungekussens

NOYY is dé specialist in het maken van loungekussens op maat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het confectioneren van textiel kun je bij ons rekenen op de meest kwalitatieve kussens.
De outdoor loungekussens van NOYY zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook comfortabel en perfect afgewerkt in ons eigen atelier. Hier worden alle kussens speciaal op maat gemaakt voor al onze klanten. Doordat alle kussens in ons eigen atelier geproduceerd worden kunnen we snel leveren en houden we in het hele proces de controle over uw bestelling.
Onze loungekussens worden vervaardigt uit alleen de beste stoffen en materialen, wij besparen ook niet op de rits of garen, ook hier werken we met de beste merken zodat u als klant de beste kwaliteit kussens krijgt. Dit bevestigen we nog eens door levenslange garantie te geven op de afwerking van de kussens. Al onze kussens zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee.
Voor op een loungeset of steigerhouten meubel, ze passen overal bij.

Onze Werkwijze

Je hoeft bij ons niet zelf op te meten. Voor je loungekussens op maat komen wij vrijblijvend langs om je meubels op te meten, zo weet je zeker dat de kussens die je besteld ook perfect passen.
Ook kunnen we je helpen bij de bepaling van de juiste stof, kleur, afwerking en vulling. Tijdens deze afspraak kun je verschillende stofstaaltjes en kleuren bekijken. Dit is belangrijk omdat je dan een juist beeld krijgt van de echte stofsoort en kleur, omdat de kleuren die je online bekijkt altijd afwijken van de echte kleur. Tevens nemen we een aantal schuimsoorten mee die je kunt uitproberen.
Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling via de mail kenbaar te maken aan ons. Zet in de mail de afmeting van de kussens ( lengte, breedte en dikte ) en de stof/kleur die je hebt uitgekozen. Na ontvangst van uw mail krijgt u binnen 2 uur een terugkoppeling  van ons met de offerte.
Of maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend naar je toe om je meubels op te meten.
Nog vragen ?  mail of bel ons.
Maak afspraak

NOYY | Outdoor loungekussens

Waterafstotend
Weerbestendig
Levenslange garantie op afwerking
kleurecht ( verkleuren niet )
Korte levertijd
Keus uit meer dan 200 stoffen
Persoonlijk advies
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY | Maatkussens
NOYY Maatkussens
NOYY | Maatkussens
NOYY Outdoor
NOYY Maatkussens
NOYY | Maatkussens
NOYY Maatkussens