Garantie

NOYY | Garantie

NOYY werkt samen met de beste stoffenleveranciers op het gebied van outdoorstoffen. Hierdoor heeft u als klant standaard 5 jaar garantie vanuit de fabriek op al onze stoffen. Dit geldt voor de fabrikanten van zowel de Sunproof stoffen als de  Sunbrella stoffen.
Op de afwerking geven wij zelfs een levenslange garantie. Mocht een keer een naad los komen of de rits kapot gaan dan herstellen we deze kosteloos. U betaalt alleen de verzendkosten, het retourneren van onze kant nemen we voor onze rekening.

Kleurvastheid :

Alle Sunbrella stoffen zijn getest volgens de ISO-normen 105 B02 en 105 B04 en hebben de volgende noteringen:

Kleurweerstand tegen UV-straling:
ISO 105 B02: 8 op schaal van 8 ( maximale score )           

Kleurweerstand tegen weersinvloeden:
ISO 105 B04: 4-5 op schaal van 5

Sunproof stoffen zijn getest volgens ISO-normen 105 B04, 105 E02 & 105 E03 en kregen de volgende noteringen:

Kleurweerstand tegen UV-straling:
ISO 105 B04: 7-8 op schaal van 8

Kleurweerstand tegen zeewater:
ISO 105 E02: 4-5 op schaal van 5

Kleurweerstand tegen chloorwater:
ISO 105 E03: 4-5 op schaal van 5

Waterafstotend :

 

Sunproof

Outdoor stoffen van Sunproof zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04:1999. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft.
Daarnaast beschikken Sunproof® stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; Sunproof® stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar.
Deze uitstekende eigenschappen maken Sunproof® stoffen de beste keuze voor alle outdoor toepassingen zoals; loungekussens, bootkussens, tuinkussens, parasols, schaduwdoeken etc.

Sunbrella

Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Mensen hebben goede redenen om eerst naar Sunbrella te kijken als ze stoffen zoeken. Niemand anders biedt zoveel onder één en dezelfde innoverende, stijlvolle merknaam. Geen enkele andere onderneming engageert zich zo sterk om het leidend merk te zijn in de wereld van technisch textiel. Meer kwaliteit, meer kleur en meer stijl.
De stoffen van Sunbrella zijn uitvoerig getest op alle belangrijke eigenschappen die outdoor stoffen horen te hebben zoals bescherming tegen vlekken, vloeistoffen, zout water en zelfs chloorwater. Het heeft een kleurechtheid van de maximale score van 8, dit betekent dat de stoffen van Sunbrella niet verkleuren.
Sunbrella stoffen zijn voorzien van specifieke waterafstotende nabehandeling die de stof beschermt. Sunbrella Outdoor stoffen zijn gegarandeerd 3 jaar waterafstotend.