Caravankussens

NOYY | Caravankussens op maat.

 

 

Ook voor uw caravankussens bent u bij NOYY aan het juiste adres.
Heeft u genoeg van uw ouderwetse kussens, of wilt u uw interieur weer een frisse uiterlijk geven. Dan kunnen nieuwe kussens daar zeker aan bijdragen.
Onze caravankussens zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik, zijn weerbestendig,makkelijk te onderhouden en zijn daarnaast zeer comfortabel door de hoogwaardige schuimen die we hiervoor gebruiken.
U kunt kiezen uit een grote keuze aan stofsoorten en kleuren, zo kunt u altijd uw eigen kussens ontwerpen  naar uw eigen smaak, wij maken het op maat en bezorgen ze bij u thuis.

Onze Werkwijze

U hoeft bij ons niet zelf op te meten. Voor uw caravan kussens komen wij vrijblijvend langs om deze op te meten, zo weet je zeker dat de kussens die je besteld ook perfect passen. Voordeel hiervan is dat je ook op deze dag verschillende stofstaaltjes en kleuren kunt bekijken. Tevens nemen we een aantal schuimsoorten mee die je kunt uitproberen.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail kenbaar te maken aan ons. Zet in de mail de afmeting van de kussens ( lengte, breedte en dikte ) en de stof/kleur die u hebt uitgekozen. Na ontvangst van uw mail krijgt u binnen 2 uur een terugkoppeling  van ons met de offerte.
Maak direct een afspraak en we komen vrijblijvend naar je toe om je meubels op te meten.
Nog vragen? Mail of bel ons.

 

Maak afspraak

 

NOYY | Caravankussens

Waterafstotend

Laagste prijsgarantie

Korte levertijd

Hoge kleurechtheid

Persoonlijk advies

Keus uit meer dan 2000 stoffen