Bedrijven

NOYY | BEDRIJVEN

M-Line textiles is niet alleen maar een bedrijf dat kussens produceert. Wij begonnen in de jaren 80 met het confectioneren van dameskleding en hebben later een tussenstap gemaakt naar ook de productie van maatkussens, bedtextiel, horeca en ziekenhuistextiel.
In ons atelier in Almelo houden we ons dan ook elke dag bezig met het stikken, herstellen of verstellen van allerlei artikelen op het gebied van textiel zoals kleding, woontextiel, horecatextiel, promotiemateriaal en meer. Wij werken voor o.a producenten van kleding en bedtextiel, grootwinkelbedrijven, webwinkels, reconditioneringsbedrijven en meer.
Voor meerdere grote kledingproducenten hebben we bijv. hun kleding herstelt of verstelt omdat er tijdens het productieproces in bijv. het verre oosten iets verkeerd is gegaan. Voor horecabedrijven produceren we o.a schortjes, sloven,tafellakens. Alles op het gebied van textiel kunnen we verwerken of bewerken.
Dit alles doen we in kleine en grote partijen tot wel 10.000 stuks.
In ons eigen atelier in Almelo beschikken we over industriële naaimachines en een professionele snijtafel waar we alle opdrachten op de meest kwalitatieve manier verwerken voor onze klanten.
Mocht u  interesse hebben in onze werkzaamheden, neemt u dan per mail of telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.